Truck centrum SliedrechtLees meer
Lees meer

over truck centrum sliedrecht

Truck Centrum Sliedrecht is een ervaren specialist met meer dan 30 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van gebruikte trucks en trailers. Vanuit geheel Europa importeren wij gebruikte trucks en trailers voor onze klanten. Wij hebben een voorraad van circa 175 voertuigen en dagelijks komen er nieuwe items in de verkoop. Wij hebben de grootste keus in de Benelux op het gebied van koeltrailers en hebben bijna alle types en bouwjaren staan. Mocht de gewenste trailer er voor u niet bij staan, dan kunt u ook een specifieke zoekopdracht aan ons geven.

Onze jarenlange ervaring in de branche maakt Truck Centrum Sliedrecht een betrouwbare en deskundige partner. Ons motto is: Doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

Centraal gelegen langs de A15 zijn we makkelijk bereikbaar zowel met auto als openbaar vervoer. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand met drie servicestraten en een overdekte wasplaats (voor het reinigen van de voertuigen en eventuele stickers te verwijderen).

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 18.00 uur
Bezichtigingen buiten de openingstijden kunnen in overleg plaatsvinden. Als u vooraf laat weten dat u een truck en trailer wenst te zien, laat het ons dan weten. Dan zorgen wij dat de trucks en trailer voor u klaar staat.